RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

25.04.2009

Șabloane multiple în PowerPoint

În sfârșit! Caracteristica PowerPoint pe care am așteptat-o cu toții! Dacă sunteți utilizator PowerPoint 2002, puteți acum folosi mai mult de un șablon de cadru într-o singură prezentare. Așadar, dacă combinați mai multe prezentări într-un singur fișier sau doriți o singură prezentare în mai multe secțiuni, această caracteristică este extrem de utilă.

Pentru a aplica opțiunea șabloane multiple, asigurați-vă că prezentarea se face în Normal view și apoi mergeți la meniul Format și alegeți Slide Design. Fereastra Slide Design Task va apărea la dreapta ecranului. În partea stângă a ecranului selectați filmele la care doriți să le schimbați șablonul (utilizați Control și dați clic pentru a selecta filme multiple, ca de obicei) și apoi dați clic pe șablonul necesar în Task Pane.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.