RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

31.01.2010

Microsoft raporteaza crestere a veniturilor

Desi dupa toate informatiile mai toate companiile din IT ar fi avut un an foarte prost, iata ca rezultatele financiare pe ultimul trimestru sunt pozitive pentru destul de multe dintre ele, intre care amintim Intel, AMD sau Apple.

Acum a venit randul companiei Microsoft sa anunte datele financiare pentru anul trecut, si au toate motivele sa fie “fericiti” de acestea, profiturile le sunt in crestere si fata de primele trimestre ale lui 2009 si chiar si fata de perioada similara a anului 2008.

Cresterile sunt datorate in primul rand lui Windows 7 care a vandut de la lansare nu mai putin de 60 de milioane de exemplare.

Vanzarile acestuia sunt considerabil mai mari decat ale precedentului sistem de operare, Windows Vista, care abia a atins 40 de milioane de exemplare in patru luni de vanzari – din cauza multiplelor probleme de functionare si compatibilitate.

Pe categorii Microsoft au aratat o crestere de 20 de procente pentru vanzarile de sisteme de operare catre utilizatorii casnici, in timp ce divizia de “entertainment” care se ocupa de Xbox si Zune au raportat o scadere de aproape 11 procente.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.