RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

12.10.2009

Firefox 3.6 - Curînd

Vineri 16 octombrie este programat pentru lansare Firefox 3.6 beta, prima versiune intermediară de la Firefox 3.5 încoace. Deşi aduce câteva noutăţi interesante, Firefox 3.6 nu va veni cu mult aşteptatul refresh grafic.

În primul rând, Firefox 3.6 va oferi un spor de performaţă de aproximativ 20 de procente. Acesta va fi valabil atât pentru motorul de JavaScript, cât şi pentru paginile care nu folosesc JavaScript. Apoi, noua versiune va oferi un sistem intern de sincronizare a bookmark-urilor. Această funcţie era disponibilă până acum doar cu ajutorul unei extensii gen Xmarks. De asemenea, Firefox 3.6 va dispune de un set de teme preinstalate.

Pentru cei care aşteaptă Firefox 4, cel care va aduce interfaţa Aero, trebuie spus că acesta va fi lansat abia anul viitor. Nu se ştie când exact, probabil spre sfârşitul anului, dacă ţinem cont la Mozilla a lenevit destul de mult când a fost vorba de versiunea 3.5.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.