RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

03.10.2009

Google a lansat Sidewiki

Google a lansat zilele trecute Sidewiki. Disponibila sub forma unui addon la toolbar-ul Google, Sidewiki este o aplicatie ce permite adaugarea de comentarii la orice site, comentarii ce pot fi vizualizate de toti cei care au aplicatia instalata.

Google Toolbar with Sidewiki poate fi descarcat de pe pagina dedicata, iar momentan este disponibil pentru Internet Explorer si Mozilla Firefox, dar in curand va fi finalizata si varianta pentru Google Chrome.
Google asigura utilizatorii Sidewiki ca prin intermediul unui algoritm propriu creat, comentariile ce sunt considerate a fi de real folos vor fi asezate in pozitii superioare.

La putin timp dupa lansare au aparut si primele controverse legate de utilitatea aplicatiei. “Experti” din piata spun ca Sidewiki nu va avea succes pentru ca cei mai multi vizitatori ai unui site nu sunt interesati de comentariile altora si nici sa le posteze pe ale lor. Ca si argument au oferit cazul in care site-ul detine deja un sistem de inregistrare a comentariilor, parerile vizitatorilor putand fi inregistrate prin intermediul acestuia.

Pararea mea e ca va fi mai mult decat util in unele cazuri. Sa zicem ca ne aflam in cautarea unui player audio – video, ca alternativa la Winamp sau Windows Media Player. In cazul unei cautari folosind Google, si deschiderea site-urilor din rezultate pe care sunt disponibile informatii despre termenul cautat, vom putea vizualiza pareri ale celor care deja au incercat player-ul in cauza, si vom putea lua o decizie bazate pe acestea.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.