RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

22.10.2009

Google Music :)

Cel mai folosit motor de căutare pregăteşte un nou serviciu. Este vorba de un serviciu muzical care va oferi un preview pentru melodii şi posibilitatea cumpărării acestora. Noul serviciu se pare că va face parte chiar din motorul de căutare .

Din imagini se pare că serviciul va lua forma unei facilităţi a motorului de căutare. Utilizatorii care vor căuta o melodie pe Google, vor avea posibilitatea să o asculte chiar în cadrul paginilor cu rezultate. Nu toată melodia, ci doar 30 de secunde din aceasta, conform imaginilor. Ascultarea se va face cu ajutorul unui mic player integrat. Acesta va oferi funcţii de bază precum redare, oprire şi reglarea volumului.

Acelaşi serviciu va avea şi o latură comercială. Cei care nu se mulţumesc să asculte online melodiile respective, le pot cumpăra. Pentru acest serviciu Google a trebuit să câştige cooperarea Apple, Amazon, Lala.com şi iLike.com. Google pare-se că va juca doar rol de intermediar în această afacere.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.