RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

01.09.2009

Facebook va face o creştere de personal cu 50%

Social Network Facebook intenţionează să mărească numărul personalului său, până la sfârşitul anului curent.

Despre aceasta a anunţat CEO şi fondatorul resursei Mark Zuckerberg. Potrivit lui, personalul reţelei sociale va creşte cu 50%. Acum, Facebook are mai mult de 900 de angajaţi.

Între timp, reţeaua socială continuă reducerea cheltuielilor. Deci, în mai, sediul a fost mutat într-o clădire veche, în Palo Alto (California, SUA), pe care domnul Zuckerberg o numeşte «buncăr» din cauza podelei de ciment goale.

În iunie, reteaua Facebook a intrat în lista celor mai vizitate resurse din lume şi sa poziţionat pe locul al patrulea. În timpul acestei luni, site-ul a fost vizitat de aproximativ 340 milioane de utilizatori unici. Acest număr e cu 24 milioane mai mare decât în luna mai a acestui an, atunci când reţeaua Facebook a fost estimată la 315 milioane de oameni. Fondator resursei de 25 ani este sigur că într-o zi acest număr se va ridica la un miliard de utilizatori Facebook, în plus, el consideră că reţelele sociale vor deveni în curând o necesitate, ca browserele şi sistemele de operare.

Să nu uităm că cel mai apropiat concurent Facebook - e reţeaua socială MySpace, care în luna iunie a fost nevoită să reduceră 30% din personal pentru a reduce cheltuielile şi să îşi menţină popularitatea într-un mediu din ce în ce mai competitiv. Directorul executive MySpace, Owen Van Natta, a spus că planul de lucru al personalului a fost supraevaluată, iar acest lucru a împiedicat eficienţa şi flexibilitatea lucrului în echipă.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.