RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

03.09.2009

S-a creat laptopul cu două ecrane depline

Există anumite categorii de utilizatorii, precum programatorii, designerii, care au mare nevoie de două monitoare. Plecând de la această premisă, cei de la gScreen vor lansa pe piaţă Spacebook, un laptop cu două ecrane depline.

Nu doar faptul că are două ecrane atrage atenţia la gScreen Spacebook, ci mai ales modul în care sunt implementate aceste wcrane. Ambele ecrane se glisează în aşa fel încât poţi folosi un ecran ca la orice laptop sau poţi trage în dreapta un ecran şi în stânga celălalt ecran, aşa cum se vede şi în imagini. Ecranele sun identice şi au o diagonală standard - 15.4 inch.

Nici dotările nu sunt mai puţin impresionante. Spacebook va putea rula Windows 7 pe un procesor Intel Core 2 Duo (probabil chiar Core i7), ajutat de 4 GB RAM. Acestora li se adaugă o placă video Nvidia GF900M GT dedicată şi un HDD de 320 GB. Laptopul va dispune şi de o unitate DVD, iar bateria va fi de 6 sau 9 celule.

Pentru toate acestea trebuie să suporţi o greutate de 5.5 Kg şi un preţ de aproximativ 3.000 de dolari. Lansarea oficială este preconizată la sfârşitul anului curent.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.