RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

07.09.2009

A fost lansat sistemul de operare Red Hat Enterprise Linux 5.4

Compania Red Hat a lansat versiunea finală a sistemului de operare, Red Hat Enterprise Linux 5.4 - produsul său "Deschizător de Drumuri" pentru sectorul corporativ.

Este raportat că prezenta platformă software, în comparaţie cu versiunile anterioare a primit o serie de îmbunătăţiri semnificative şi inovaţii. Mai întâi de toate, dezvoltatorii disting prezenţa hypervizorului KVM (Kernel-based Virtual Machine): în calitate de sistem de operare «oaspete» în mediul de virtualizare, poate fi utilizat Windows XP, Windows Server 2003 şi 2008, precum şi Red Hat Enterprise Linux 3/4/5.

Platforma Red Hat Enterprise Linux 5.4 este bazată pe nucleul Linux 2.6.18. În OS este inclusă o bază de drivere actualizată, un sistem îmbunătăţit de colectare a informaţiilor SystemTap şi altele. Dezvoltatorii au ameliorat compatibilitatea platformei cu noul server-procesor Intel Xeon 5500 si cu cipurile AMD şase-core, cu numele de cod Istanbul. În plus Programatorii Red Hat au crescut productivitatea sistemului şi au elimina erorile detectate de la introducerea pe piaţă a versiunii anterioare a sistemului de operare.

Distribuţiea platformei software Red Hat Enterprise Linux 5.4 a început deja.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.