RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

11.03.2009

Codaţi Conţinutul Hard-Discului

Cred ca stiti ce inseamna un “криптоконтейнер”. Sub acest termen se intelege o parte a hard-discului de o marime anumita care se foloseste pentru pastrarea informatiei confidentiale care e codata complet de un anumit algoritm. Criteriile principale la alegerea unui astfel de soft sunt stabilitarea algosa si onfortul de moderare cu conteinerile cripturilor. Acum va voi spune cum puteti sa va pastrati in siguranta datele dvs. Pentru acesta vom folosi programa Disk Cryptor care este raspindita gratis si nu are functii in plus care sa ne incurce.

1. Download-am programa de pe site-ul http://www.discryptor.net/
2. Instalam draiverele programei pentru Windows si facem reboot.
3. Pornim programa si alegem portiunea de hard-disc care ne intereseaza si tastam “Encrypt”.

4. Alegem algoritmul de codare, introducem codul (cu cit mai complicat cu atit mai bine) si lansam procedura de criptare, care va duce ceva timp in dependenta de marimea discului.

5. Permisiunea la datele codate puteti obtine doar cu ajutorul programului. Anume – montam partea aleasa (« Mount »), introducem parola ..... si aveti acces.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.