RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

06.03.2009

Cum se instalează Opera fără privilegii de administrator

Pentru a instala Browser-ului Opera la calculator nu e nevoi de a avea privilegii de administrator al acelui computer. Este posibil instalarea si de pe un account alternativ.
Tehnologia este foarte simpla. Pentru a evita aparitia ferestrei Windows care ne comunica despre incalcarea dreptului la acces, este necesar ca in timpul rularii procesului de instalare sa alegeti optiunea de instalare « conform alegerii proprii » apoi tastati enter. In fereastra nou deschisa trebuie sa alegeti directoriul de instalarea urmatorul “C:\Documents and Settings\Numele_de_utilizator_cu_care_sunteti_logat\Application Data\Opera” si trebuie sa scaoteti bifa de la optiunea “ Opera profiluri individuale pentru fiecare utilizator pe acest computer” apoi tastati enter.


Daca toate operatiunile au fost efectuate corect instalarea Browser-ului Opera trebuie sa continuie ne atragind atentia la faptul ca nu aveti privilegii de administrator.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.