RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

29.03.2009

Lista schimbarilor in Regedit

Aceasta e un lucru foarte actual deoarece de obicei userii doresc sa stie despre schimbarile efectuate in Regedit dupa instalarea unor anumite programe. Luind de exemplu o programa cu o perioada limita de rulare. Pentru a scoate aceasta limita de timp in rulare poate fi nevoie de a afla ce key se creza in Regedit (cu scopul de a le modifica sau sterge). Pentru aceasta putem sa ne folosim de exemplu de un soft complicat precum Redmon, insa noi vom merge pe o cale mai usoara si vom face download la un soft mic (arhiva cintareste doar 25 Kb) numit regshot.


Mod de utilizare:
  1. Lansam regshot.exe, alegem optiunea de salvare pentru logs (puteti face salvare in document txt precum si in HTML).
  2. Cream screenShot-ul initial Regedit, apasind tasta "1st shot".
  3. Instalam programa de care avem nevoie (acel soft care dorim sa vedem ce schimbari produce in regedit), o lansam in executie, o inchidem.
  4. Cream cel de-al doilea screenShot al Regedit-ului (tasta "2nd shot"), apasam tasta "Compare". Regshot va analiza schimbarile efectuate de programa in Regedit si va afisa raportul final care va contine informatia despre schimbarile efectuate si noile regiuni create de ea, incluzind calea catre key si cuprinsul lor.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.