RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

22.03.2009

Convertiţi videoclipurile YouTube

Exista multe site-uri care ofera uneltele necesare pentru descarcarea videoclipurilor de pe YouTube. Un mare neajuns al acestora insa este faptul ca materialele video sunt salvate in formatul FLV, prin urmare este nevoie de un program separat pentru a le rula, deoarece majoritatea dispozitivelor de redare media nu ofera suport pentru acest format. De asemenea, multi utilizatori folosesc aplicatii de conversie a fisierelor FLV in formate populare precum AVI sau MPEG. Vixy.net vine sa simplifice lucrurile, permitand convertirea online a fisierelor in formatele dorite, fara a mai fi nevoie de utilizarea unui program dedicat.

1. Vizitati YouTube.com
2. Cautati materialul video dorit si dati clic pe el.
3. Copiati linkul din bara de adrese.
4. Accesati adresa www.vixy.net
5. Copiati in cimpul URL linkul din YouTube (cu ajutorul combinatiei de taste [CTRL] + P).
6. Din sectiunea Converts to selectati orice format de fisiere in care doriti sa fie disponibil clipul video. Iata citeva exemple de astfel de formate:
  • AVI - un format Windows standart.
  • MOV - necesita aplicatia Quicktime player pentru a rula. Este formatul preferat al sistemului Mac.
  • MP4 - format utilizat de iPod-uri si alte media playere portabile
  • 3GP - cel mai bun format pentru transferul de materiale video pe telefonul mobil. Reduce considerabil marimea fisierului, in detrimentrul calitatii insa.
  • MP3 - Formatul audio potrivit doar daca fisierul incarcat pe youtube.com este un fisier audio. Puteti, de asemenea, sa-l folosoti pentru a separa fisierul audio de cel video.
7. Odata selectat formatul corespunzator, clic pe Start.
8. Conversia materialului video se realizeaza online; veti gasi un link intitulat: Download the converted video.
9. Selectati o locatie pentru a descarca videoclipul, iar apoi clic pe Save.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.