RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

14.03.2009

Detectarea metodei de protectie CD

Problema crearea unei copii a unui disc licenziat nici pe departe nu e noua – dovada acestui fadt este multimea de programe si posibilitati de trecere a acestei protectii de copiere. Metoda corecta de determinare a metodei de protectie a unui disc licenziat ne da posibilitatea de a alege calea corecta de inscriere si copiere a acelui CD, ne atragind atentia la faptul ca e licenziat.

Pentru a crea o copie valida a CD-ului trebuie sa efectuam urmatorii pasi:
1. Download-am softul “Copy Protection Detection” ultima versiune. Interfata e simpla si usor de inteles asa ca mergem mai departe.
2. Alegem locatia CD-ului si apasam pe butonul « Detect ». In portiunea « Protection found: » se va afisa una din posibilile protectii folosite : LaserLock, SafeDisk, SecuROM, CD-Cops, DiskGuard, DummyFiles sau Overburn.
3. Metoda de lupta cu fiecare din ele o puteti gasi in Internet, sau folosindu-va de indiciile soft-ului : apasam tasta « How ? » si alegam din lista metoda de protectie care a fost detectata.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.