RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

07.03.2009

Dezinstalarea corecta a antivirusurilor

Daca la instalarea programelor de antivirus ele se ispravesc bine atunci la dezinstalarea lor apar unele dificultati. Se intimpla ca atunci cind doriti sa stergeti un antivirus prin metoda obisnuita folosita in windows ea nici de cum nu doreste acest lucru, incepind sa apara diferite ferestre care preintimpina aparitia unor erori sau uneori chiar ignoreaza comenzile userului. Anume pentru astfel de situatii, creatorii de antivirusuri au creat utilite speciale si instructiuni pentru ele.

Kaspersky Anti-Virus
Pentru stergerea corecta a produselor « Kaspersky Lab » a fost creata utilita Kaspersky Anti-Virus Remover ( http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208279463 ). Acest soft trebuei doar pornit, trebuei de introdus codul de siguranta de pe foto si de apasat pe butonul Remove. Dupa incheierea lucrului programei va fi nevoie de restartat computerul.

Avast ! Antivirus
Cu o metoda asemanatoare au venti si colaboratorii din ALWIL Software compilind un fail « aswClear.exe » pentru stergerea automata a zeci de programe produse de ei. Sa copiati acesta programa este posibil in orice timp de pe linkul urmator :
http://www.avast.com/eng/avast-uninstall-utility.html.



BitDefender
Pentru a sterge momentat antivirului elaborat de romani este folosita utilita BitDefender Uninstall Tool ( http://www.bitdefender.com/uninstall 1.17 Mb). Ea automat sterge versiunile de BitDefender 7.x, 8.x, 9.x, 10, 11 si 12. Iarasi nu uitati ca dupa acesta este nevoie de restartat computerul.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.