RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

26.06.2009

Antivirus Microsoft Morro => Security Essentials

Noul produs antivirus, care este pe cale de finalizarea a corporatie Microsoft, a schimbat numele din Morro în Security Essentials.

Pachetul antivirus va veni la schimb serviciului platit Windows Live OneCare, a cărei vânzarea de licenţe se va termina pe 30 iunie.

Security Essentials va avea funcţii de bază, suficient de mari pentru a putea concura cu soluţiile ieftine ale companiei Symantec şi McAfee. Aparent, Security Essentials va fi fară nici o suplimentare de securitate, precum ar fi instrumentele pentru crearea copiilor de siguranţă şi setarea fină a sistemului.

«Microsoft» a început testarea internă a pachetului antivirus la 1 iunie. Aparent, anume această asamblare acum cîteva zile a fost gasită pe Net. În prezent, îl puteţi descărca de pe cele mai mari reţele p2p în versiuni pentru sistemele de operare, Windows Vista, Windows 7 şi Windows XP. Disponibil atît pe 32 de biţi cît şi pe 64 de biţi.

Release-ul Microsoft Security Essentials va avea loc la sfârşitul acestui an, iar ieşirea versiunii beta publică, precum spun sursele apropiate de dezvoltatori, este programată pentru luna septembrie.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.