RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

17.06.2009

Koogle - Un Google Evreiesc

Evreii ultraortodocşi cărora rabinii le interziceau să navigheze pe Internet au acum la dispoziţie un nou motor de căutare “kosher” care se conformă standardelor utlraortodoxe.

Koogle, www.koogle.co.il, nu indexează materiale cu conţinut sexual explicit şi site-urile de stiri sau de cumpărături online care prezinta obiecte interzise evreilor ultraortodocşi, precum televizoare.

Managerul acestui site, Yossi Altman, a declarat că Koogle - un joc de cuvinte pornind de la numele cunoscutului motor de căutare Google - îndeplineşte standardele impuse de rabinii ortodocsi şi este recomandat de aceştia internauţilor evrei. Trebuie spus că evreii ultra-religioşi consideră indecente chiar şi fotografiile în care apar femei în ipostaze obişnuite. De ar da cu ochii de tabloidele noastre online…

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.