RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

18.06.2009

Opera Unite oferă file sharing

Compania Opera prezintă tehnologia Unite,care permite trensferul de fişiere între calculatoare fară utilizarea de servicii externe, raportă în comunicatul de presă Opera.

Utilizînd Opera Unite poţi transforma calculatorul propriu într-un server şi poţi deschide accesul liber la informaţiile stocate pe hard-disk, persoanelor externe. Aceasta necesită doar de acces la Internet şi un browser modern.

De exemplu, puteţi să ascultaţi muzică de pe hard-disk-ul de acasă, în timp ce te afli la birou. În cazul în care utilizaţi Unite la locul de muncă, puteţi examina documentele existente in el, din orice loc, unde există acces la Internet.

În prezent, folosind Opera Unite poţi deschide accesul la fişierele stocate pe PC, inclusiv muzică şi fotografii. De asemenea, pe computer, puteţi organiza chat-uri virtuale şi servicii de memento-uri. O altă funcţie Unite este de a crea un site local pe PC.

În scopul de a permite accesul la fişiere folosind Opera Unite, aveţi nevoie de a descărca o versiune specială a browser-ului Opera care suportă această tehnologie.Toate setările Unite se efectuiază prin intermediul acestui browser-ului, dar pentru un Remote Access la fişierele puteţi utiliza şi alte browsere.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.