RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

03.06.2009

Glosar IT (IMAP, Hypertext, Hub)

IMAP

Protocol de acces la mesajele Internet IMAP ofera mijloacele de administrare de la distanta a mesajelor tip e-mail din cadrul unui server, similar protocolului POP. Cu toate acestea, IMAP ofera optiuni multiple fata de POP, incluzand aici abilitatea de a descarca doar antetele mesajelor, crea casute postele virtuale pentru multipli vizitatori si de a realiza directoare de stocare a informatiilor generate de server.

Hypertext

Hypertextul reprezinta un mod nonsecvential de prezentare a informatiilor. Hypertextul interconecteaza informatii intr-un grup complex de asocieri, sustinute cu ajutorul hyperlink-urilor. Un mod esential de rasfoire a informatiilor, hypertextul constituie o metoda de descriere a felului in care puteti analiza informatiile prezentate de o enciclopedie CD-ROM sau de catre mediul Web.

Hub

Aceasta componenta hardware este utilizata la conectarea computerelor din cadrul unei retele informatice (de regula, in conexiune tip Ethernet), servind ca punct comun astfel incat informattile sa poata circula din cadrul unei locatii centrale catre oricare computer din reteaua informatica.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.