RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

07.06.2009

Bing Tips & Tricks

Acum, că Bing este disponibil pentru utilizare în afara Microsoft, aici sunt câteva sfaturi şi trucuri rapide care vă vor ajuta să faceti mai mult cu Bing.com.

1. Utilizaţi versiunea completă a Bing
Dacă utilizaţi Bing inafara limitelor geografice a Americii de Nord, sunt şansele ca utilizati o versiune localizată de Bing, in care pot lipsi anumite caracteristici. De exemplu, versiunea Indiei Bing.com nu are istoric de căutare şi imaginea în Pagina Bing de aici nu este atit de interactiva ca în versiunea SUA.

Pentru a explora versiunea completă de Bing, du-te la această pagină şi să setati English - US ca regiune implicita. Acum, va puteţi bucura de toate caracteristicile Bing oriunde.

2. Directioneaza Companiile de la IE Favorite Bar
Dacă căutaţi o companie stoc (de exemplu: GOOG sau MSFT), Bing va crea automat o felie de web pentru firma pe care aţi putea apoi adăuga in IE 8 si urmareste performanţele direct de la IE Favorites Bar. Ai nevoie de Internet Explorer 8 pentru a încerca această facilitate.

3. Ai grija de Previzualizare Hulu Videos dincolo de SUA
Hulu găzduieşte unele emisiuni TV populare, dar problema este că puteţi viziona aceste videoclipuri doar în cazul în care adresă IP a computerul tău este din SUA.

Cu toate acestea, Bing vă permite să urmăriţi preview-urile de Hulu video chiar şi în afara SUA. Doar executa căutarea pentru orice episod al unui show TV pe Bing Video (exemplu) şi rotiţi mausul peste oricare dintre pictograme video pentru a viziona un scurt clip.

4. Salvaţi şi transmiteti pe e-mail rezultatele căutării

Cu Bing, puteţi salva istoricul căutării la un local cu privire, dosar, în interiorul Bing-ului sau pe acauntul Windows Skydrive. Alternativa, puteţi să vă trimiteţi interogări de căutare unui prieten prin e-mail sau sa le publicati pe "peretele" Facebook, prin intermediul Bing. Veţi avea nevoie de Silverlight pentru a partaja interogări în Bing.


5. RSS Feeds cu rezultate de căutare
Spre deosebire de Google sau Yahoo, Bing ofera fluxuri RSS pentru rezultatele lor de căutare pe Web, la care puteţi să vă abonaţi, la interiorul oricărui cititor de fluxuri. Browser-ul dumneavoastră trebuie să fie în stare să auto-detecteze fluxuri RSS al paginilor din Bing sau puteţi adăuga &format=rss Bing la orice URL de căutare şi sa-o transformati într-un flux RSS.

6. Găsiţi pagini care au legatura cu fişiere MP3 sau Documente
Bing (şi Live Search) suportă un unic "contains" operator de căutare, care vă permite să găsiţi pagini web care conţin link-uri la anumite tipuri de fişiere. De exemplu, o căutare ca Susan Boyle conţine: mp3 va afişa pagini care sunt legate de cantareata britanica, de asemenea, acestea au legatura si cu fişiere MP3.

Va urma ...

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.