RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

06.06.2009

Google Chrome acum şi pentru Mac OS & Linux

Compania Google a lansat prima versiune a browser-ului, nou apărut pe piaţă, Chrome care poate fi rulat pe platforma Mac OS şi pe sistemele de operare pe baza de Linux. Google Chrome pentru sistemele de operare din familia Windows a fost lansat în septembrie 2008.

Versiunile browser-ului Chrome pentru sistemele de operare pe baza de Linux şi Mac OS X nu sunt finalizate şi sunt destinate pentru a fi testate. Utilizarea lor zilnică nu este recomandată. Funcţionalităţile acestor versiuni sunt restricţionate. De exemplu, ele nu permit vizionarea videoclipuri pe YouTube, imprimarea de situri. De asemenea, există posibilităţi limitate de a schimba setările. Mai jos puteţi urmări un videoclip depre istoria ce stă în spatele browser-ului Chrome.


Browser-ul Google Chrome a fost pentru prima dată anunţat, pe 1 septembrie 2008. Pe 2 septembrie a fost lansată versiunea beta. Despre încheierea testarii versiunii beta a browser-ul Chrome, Google a anunţat pe 11 decembrie. În primăvara anului 2009, a fost lansata a doua versiune Chrome.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.