RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

14.05.2009

Glosar IT (PoP, Ping, Mozilla)

PoP

Point of presence - punct de prezenta Pentru ca furnizorul dumneavoastra de servicii tip Internet sa poata oferi un numar local de dial-up pentru acces la resursele online, administreaza sau inchiriaza puncte de prezenta (PoPs) in ariile in care asi dezvolta activitatea. Un astfel de punct de prezenta poate include: modemuri, linii digitale inchiriate si routere multiprotocol.


Ping

Packet Internet groper In mediul informatic, Ping este un program ce returneaza o cerere lansata de catre un computer conectat la o retea informatica pentru a determina daca un anumit computer este conectat la resursele comune.


Mozilla

Numele original al programului de navigare Web dezvoltat de Netscape Navigator, pana la versiunea 1.1. Titulatura acestei aplicatii a fost creata de Jamie Zawinski, in timp ce mascota oficiala a fost creionata de Dave Titus. Ulterior lansarii versiunii 1.1. a aplicatiei Mozilla, mascota oficiala, Mo, a fost inlocuita de seriile de imagini specifice companiei Netscape.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.