RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

23.05.2009

Google Chrome 2 este cu 30% mai rapid

Google Chrome ştie una şi bună: viteză, viteză de 3 ori viteză. Cei de la Google pun pe primul plan viteza de încărcare a paginilor web, înaintea altor facilităţi a browserului. Conform Google, proaspăt ieşitul din beta Google Chrome este mai rapid cu 30% decât prima versiune. Asta îl face de departe cel mai rapid browser care lucreaza sub platforma Windows.

Cu toate astea, Google Chrome 2 nu aduce doar un important spor de viteză, ci şi câteva facilităţi noi. Printre acestea autocompletarea formularelor, mod full screen şi câteva opţiuni noi de personalizare a paginii care se deschide într-un tab nou. Pentru mai multe detalii urmăriţi clipul de mai jos.


Momentan Chrome inca nu poate fi folosit pentru alte sisteme de operare decat cele de la Microsoft, versiunile pentru Linux sau MAC OS fiind inca in dezvoltare.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.