RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

23.11.2009

Casio prezintă cea mai subţire şi rezistentă cameră foto

Seria de camere foto Casio Exilim este cunoscută pentru profilul subţire al modelelor compacte. Pentru că mai mulţi producători au lansat cel puţin o cameră compactă rezistentă la şocuri, apă şi alte intemperii, Casio nu putea să stea pe bară şi ne încântă privirea cu noul model Exilim EX-G1. Cu această ocazie nu putem să nu-i felicităm pentru designul cel mai hi-tech din această nişă de produse. Senzorul mic, pe care au fost înghesuiţi 12.1 MP, nu ne promite prea multe în ceea ce priveşte calitatea imaginii. Obiectivul, la rândul său, nu este prea deschis, oferind o plajă focală de 38-114 mm şi un zoom optic implicit de 3x. Valorile ISO ale senzorului variază între 64 şi 3200.


Dacă cele de mai sus nu sunt chiar veşti excelente pentru potenţialii clienţi, atuurile camerei la capitolul robusteţe sunt demne de subliniat. Casio EX-G1 poate supravieţui în urma unei căderi de la 2,13 m, funcţionează la -10 grade Celsius şi funcţionează la 3 m sub apă timp de o oră. Toate acestea vin odată cu carcasa de doar 2 cm grosime. Ecranul de 2.5" de pe spatele lui EX-G1 are o rezoluţie de 960x240 care nu este considerată înaltă, pixelii fiind alungiţi. Filmarea video este posibilă la rezoluţia maximă de 848x480 cu 30 fps, iar stocarea datelor se face pe un card SD/SDHC. Casio Exilim EX-G1 va fi disponibil în două culori din luna decembrie a acestui an, la un preţ american de 300 $. Ne aşteptăm ca să intre atunci şi pe piaţa locala.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.