RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

24.11.2009

Mini 3i OPhone de la Dell vine cu Android

Dell doreşte de ceva timp sa intre pe piaţa telefoanelor mobile cu sistem de operare, însă a trebuit să se lupte cu operatorii. Acum are o nouă armă, pe numele său Mini 3i OPhone, un smartphone atractiv cu Android. Nu ştiu cât de relevant este acest fapt din imagine, însă terminalul este foarte subţire (11,7 mm). Ecranul sensibil la atingere de 3.5" cu rezoluţia 640x360 are specificaţii similare cu cel al lui N97. Iniţial, OPhone va fi lansat iniţial în China şi Brazilia, însă prima dintre ele va primi versiunea fără 3G. Pe spatele terminalului se găseşte o cameră de 3 MP cu autofocus şi blitz. Ea permite şi captură video, iar imaginile şi filmele pot fi stocat pe un card microSDHC.

Dell Mini 3i OPhone include un modul GSM şi unul Bluetooth, cântărind doar 105 g. Producătorul de PC-uri a ştiut unde să lovească mai întâi, încercându-şi norocul cu o reţea asiatică ce numără 500 de milioane de clienţi. Probabil că performanţele terminalului în China vor dicta răspândirea lui şi pe alte pieţe internaţionale. Preţul nu a fost anunţat încă.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.