RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

09.11.2009

Primele informaţii despre iPhone 4G

De la apariţia primului iPhone (în 2007), compania din Cupertino a ieşit la rampă în fiecare an cu câte o nouă versiune, din ce în ce mai dotată. Este evident că după modelul iPhone 3G S lansat anul acesta, va urma în 2010 un nou telefon Apple - a patra generaţie. Îl botezăm iPhone 4G, căci deocamdată nu avem o denumire oficială, iar ceea ce se spune despre el sunt doar supoziţii.

Una dintre ipoteze şi totodată cea mai credibilă este că iPhone 4G va fi dotat cu un scanner RFID care va folosi la descoperirea serviciilor wireless, configurarea reţelelor şi la autentificarea utilizatorului fără să fie nevoie de introducerea manuală a datelor. Un alt aspect pomenit pe Internet este ca viitorul iPhone să fie dotat cu o tastatură fizică QWERTY. Ţinând cont de cât de mult contează pentru Apple ca un produs să fie subţire, am spune că şansele de a introduce QWERTY-ul fizic sunt egale cu zero. A treia facilitate pe care ne-ar putea-o oferi iPhone 4G este, aşa cum numele sugerează, aceea de a funcţiona într-o reţea 4G, cunoscută şi sub numele de LTE (Long Term Evolution). Pe continentul nord-american, acolo unde telefonul Apple are parte de cel mai mare succes, Verizon Wireless şi Sprint dezvoltă o astfel de reţele. În Europa, cel devreme în 2013 vor fi gata infrastructurile 4G.

Ca de obicei, ideile legate de design sunt cele mai numeroase. Internetul e plin de concepte iPhone 4G care mai de care. Fără rost însă, căci Steve Jobs şi echipa au propriile lor viziuni.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.