RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

11.11.2009

Nokia X6 va fi lansat de Rihanna :)

Anunţat pentru lansare în ultimul trimestru al anului, Nokia X6 se dovedeşte punctual. Liderul noii game multimedia X de la Nokia va începe să apară în magazinele din Europa în următoarea săptămână.

Prezentarea oficială a lui X6 se va face sub lumina reflectoarelor, într-un concert susţinut de Rihanna peste exact cinci zile. Până atunci, primii care vor pune mâna pe noul telefon sunt englezii care au dat deja precomenzi. Aceştia se vor afla în posesia dispozitivului încă din 12 noiembrie. Pentru asta vor plăti însă extra: 891 de dolari. Asta în condiţiile în care preţul anunţat iniţial de Nokia este de 688 dolari.

Nokia X6 este un smartphone cu Symbian S60 şi touchscreen. Printre dotările sale se numără spaţiul intern de stocare de 32 GB, camera foto de 5 MP, GPS-ul şi suportul HSDPA.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.