RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

20.11.2009

Google Phone revine xD

În ultimii ani au circulat numeroase zvonuri legate de Google Phone. După ce Google a lansat sistemul de operare Android, zvonurile s-au mai calmat. Dar nu pentru mult timp se pare, deoarece acum au reînceput în forţă. Iar de data asta zvonul pare să aibă şanse mari de a se adeveri.

Google ar urma ca anul viitor să lanseze un telefon sub brand propriu, cu sistem de operare Google Android. Doar că nu va fi un telefon obişnuit. Dacă ar fi, ar intra în contradicţie cu ceilalţi producători care vând telefoane cu Android. Iar pentru Google nu ar fi bine.

Google Phone va fi un telefon obişnuit cu o singură mare excepţie: convorbirile ar urma să se facă doar prin VoIP. Asta înseamnă că planul de date va fi folosit atât pentru Internet, cât şi pentru convorbiri.

Acum rămâne de văzut cât de încântaţi vor fi operatorii GSM de această idee. Practic, aceştia vor vinde doar abonamentul de date, pentru că utilizatorul nu ar mai cumpără şi abonamentul de voce pentru Google Phone. Teoretic, toate aceste semne de întrebare ar urma să fie elucidate la începutul anului viitor când ar urma să fie făcut anunţat oficial.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.