RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

05.11.2009

Google Chrome 4 Beta lansat oficial

Deşi nici acum nu are un suport serios pentru extensii, Google Chrome urcă rapid pe scara versiunilor, vrând parcă să ajungă din urmă browsere cu vechime, precum Opera. Mai nou, Google Chrome a ajuns la versiunea 4, aflată deocamdată în stadiu Beta.

Nu că nu aduce multe funcţii noi, ci aduce o singură noutate notabilă. Este vorba de sincronizarea bookmark-urilor. Google Chrome 4 va permite sincronizarea listei de bookmark-uri pe mai multe calculatoare pe care este instalat Google Chrome. Această facilitate va face parte din programul propriu-zis, nu va fi o extensie ca la Firefox.


În afară de sincronizarea bookmark-urilor, Google Chrome 4 se laudă, ca de obicei, cu o viteză şi mai mare de încărcare a paginilor. Ca şi cum nu ar fi fost deja cel mai rapid browser, Chrome 4 promite un spor de viteză, comparativ cu versiunea anterioară, de 30%.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.