RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

06.11.2009

Nokia 1280 - cel mai ieftin, din istorie, telefon Nokia

Cu un preţ de doar 20 de Euro, Nokia 1280 a intrat în istorie, devenind cel mai ieftin telefon finlandez lansat vreodată. Până şi modelul Nokia 1202 pentru săraci, lansat în India şi Africa în toamna anului trecut, a costat mai mult (25 Euro).

Mai are rost să pomenim de specificaţii? Este clasica reţetă care a făcut din Nokia 1100 cel mai vândut telefon din lume: ecran monocrom, lanternă şi autonomie excelentă pentru convorbiri şi SMS-uri: aproape nouă ore de palavre şi 22 de zile de stand-by. Ba mai mult, 1280-ul ne oferă în plus radioul FM şi tonurile de apel MP3. Din păcate pentru speculanţi, sunt şanse zero ca noul entry-level să aibă vulnerabilitatea ce a ridicat la rangul de super-hacking-tools celebrele Nokia 1100 Bochum - aceea de a putea fi folosite la spargerea conturilor bancare. Sau cine ştie?

Nokia 1280 va sosi în magazinele de pe bătrânul continent până la finele anului 2009 şi va fi disponibil în mai multe culori: albastru, negru, gri şi roz închis.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.