RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

16.11.2009

Google Docs - alternativă viabilă la Microsoft Office de la anul

Deşi este una din cele mai populare suite office online la ora actuală, Google Docs mai are mult de muncă până să se poată compara, măcar în anumite privinţe, cu suita office numărul unu: Microsoft Office. Cu toate astea, cei de la Google promit că lucrurile se vor schimba începând cu anul viitor.

Dave Girouard, şeful diviziei Enterprise de la Google a făcut recent câteva afirmaţii interesante referitoare la viitorul suitei office online Google Docs. Acesta a recunoscut că în prezent Google Docs este un produs insuficient de matur, în comparaţie atât cu alte produse similare, cât şi cu produse Google gen Gmail sau Calendar. Cu toate astea, cei de la Google promit că Docs va deveni în cursul anului viitor un produs mult mai robust care va putea concura cu succes cu Microsoft Office.

Cei de la Google promit că anul viitor Google Docs va fi semnificativ îmbunătăţit. Acesta va primi între 30 şi 50 de update-uri. Nu au spus însă în ce vor consta aceste update-uri. Ar putea fi atât noi facilităţi, cât îmbunătăţiri grafice.

La ora actuală Google Docs este o suită office care oferă doar funcţiile de bază ale unui astfel de produs, fiind lipsit de facilităţi complexe precum cele care se regăsesc în cadrul Microsoft Office. Principalul avantaj al unui serviciu online ca Google Docs este acela de a putea accesa documentele de pe orice calculator conectat la Internet.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.