RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

12.08.2009

AVG pregăteşte un antivirus pentru Mac OS şi iPhone

Zilele cînd, sistemul de la Apple nu avea slăbiciuni, au rămas în trecutul îndepărtat, pentru că datorită răspîndirii pop-culturii Apple şi datorită popularităţii în creştere în întreaga lume, ea a atras atenţia nu numai a fanilor, dar şi a creatorilor de exploit-uri, hackerilor. Din fericire, şeful AVG s-a grăbit a linişti fanii Apple, a căror credinţă în siguranţa produselor ei a fost afectată de recentele rapoarte cu privire la prezenţa în iPhone a SMS-vulnerabilităţilor, precum şi posibilitatea de hacking a tastaturei Mac.

Şeful AVG a comunicat pentru site-ul CNET UK, că, anul viitor, compania va elibera un produs antivirus complet funcţional pentru OS X, dar de asemenea, intră în planuri şi producerea unui anti-virus scanner, în timp real, pentru iPhone pînă la sfârşitul anului 2010. Cu toate acestea, odată cu dezvoltarea aplicaţiei pentru iPhone a apărut o problemă - în prezent SmartPhone-ul nu permite aplicaţiilor să lucreze în fundal, ceea ce nu oferă posibilitatea de scanare în timp real. În conformitate cu AVG, această problema în momentul de faţă este subiectul viu a discuţiilor cu Apple.

În orice caz, AVG, pare să fi intrat în joc cu hackeri şi creatorii de viruşi, care şi-au concentrat atenţia asupra Mac-comunăţilor şi asupra fanilor platformelor portabile de jocuri.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.