RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

20.08.2009

Google Chrome pentru Mac (Primul Screenshot)

Prima încercare a lui Google de a construi un web browser a avut un succes neasteptat: Chrome e rapid, sigur şi în acelaşi timp şi frumos. Din păcate, este disponibil numai pentru platforma Windows :( .

Însă, o versiune de Google Chrome pentru Mac OS a fost în planuri încă de la început, şi în prezent, echipa de dezvoltare a făcut un prim Screenshot pentru a dovedi că sunt aproape de o primă versiune beta.

Mike Pinkerton are câteva actualizări privind progresele înregistrate de versiunea pentru Mac OS. "Există o mulţime de lucruri care urmează a fi realizate, precum şi unele trăsături elementare (clicking) care încă nu lucrează, însă, interfaţa utilizatorului rămâne afişată, chiar dacă se întîmplă un crash în sistemă, ceea ce nu a fost uşor de realizat", ne comunică Mike.

Screenshot-ul de mai sus arată că echipa are ca scopu proiectarea unui design "curat şi simplu". Cu toate acestea, dacă te frămîntă data lansării, nu te prea emoţiona: Mike accentuiază faptul că echipa de dezvoltare are încă un drum "foarte lung" de parcurs.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.