RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

22.08.2009

Gmail a devenit cel de-al treilea cel mai popular, serviciu poştal, din Statele Unite

Serviciului poştal Google Gmail s-a ridicat pe locul trei după popularitate în Statele Unite.

Potrivit statisticilor întocmite de comScore, în ultima lună, audienţa Gmail a atins 37 milioane de utilizatori unici. Astfel, Google Inc. a fost în măsură să marginalizeze cel de-al treilea serviciu de e-mail AOL, care, în iulie, a atras 36.4 milioane de vizitatori.

Prima poziţie în lista sistemelor poştale online din SUA a primit Yahoo! Mail, publicul căreia luna trecută a fost de aproximativ 106 milioane de utilizatori. Cea de-a doua poziţie o păstrează serviciul oferit de Microsoft Windows Live Hotmail, care în iulie a avut 47 milioane de oameni.

Este plăcut faptul că Gmail afişează cea mai mare rată de creştere a audienţei utilizatorilor: de la începutul anului, numărul de abonaţi la serviciu a crescut cu 25%. Pentru Yahoo! Mail şi Windows Live Hotmail rata de creştere a numărului de utilizatori a fost de 16 şi, respectiv, 8%. Insă publicul AOL email, din contra, a scăzut cu 22%.

Reamintesc faptul că luna trecută serviciile poştale Gmail, lansat mai mult de cinci ani în urmă, în final, a fost eliminată din statutul de beta. Serviciul ofera cutii poştale cu o capacitate de aproximativ 7.4 GB.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.