RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

27.08.2009

Jessica Biel - cea mai periculoasă vedetă pe Net

În raportul companiei McAfee se spune că actriţa Jessica Claire Biel (foto mai jos), cunoscută pentru spectatori prin filmele "The Illusionist", "Next" si "Texas Chainsaw Massacre" este cea mai "periculoasă" celebritate pentru utilizatorii de Net.

Utilizatorii care caută informaţii despre actriţă pe internet, au o mare şansă de a ajunge la site-uri care conţin viruşi şi spyware.

Pe locul doi în ratingul celebrităţilor "periculoase" se află cântăreaţa Beyoncé Giselle Knowles, urmată de actorii Jennifer Joanna Aniston, Thomas Edward Brady şi Jessica Simpson. McAfee atrage atenţia la faptul că Preşedintele USA Barack Obama a obţinut locul 34 în clasament.

Să ne amintim că anul trecut linia de sus a unui clasament similar era ocupată de actorul proeminent la Hollywood, Brad Pitt.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.