RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

04.08.2009

Google a lansat un limbaj de programare pentru Android

Google a lansat un limbaj de programare, care simplifică procesul de creare a aplicaţiilor pentru platforma Android. Se numeşte Simple şi e construit pe baza limbajul de programare BASIC. Simple vă permite să creaţi rapid aplicaţii pentru Android, folosind module existente.

Acest limbaj, după părerea celor de la Google, este ideal pentru programatori non-profesionişti. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că nu este util şi pentru dezvoltatori profesionali. Noul limbaj de programare de la Google, lucrează atît pe computerele care rulează Windows, precum şi pe PC-urile cu Mac OS X, şi pe sistemele Linux. Aplicaţiile create cu ajutorul ei pot fi încărcate în Magazinul Online Android. Reprezentanţii Google au accentuat faptul că, atunci când utilizaţi Simple există un oarecare risc de apariţie a erorilor. Utilizatorii lipsiţi de experienţă sunt rugaţi să raporteze la Suport Google. Programatorii cu experienţă, la dorinţă, pot corecta eroarea singuri.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.