RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

19.08.2009

Fondatorul Netscape va sprijini dezvoltarea unui nou browser

Marc Andreessen, unul dintre «părinţii fondatori» ai browserului Netscape Navigator, va susţine un proiect pentru a dezvolta un nou browser de Internet - RockMelt.

Andreessen ne promite un browser , mult mai avansat decât ultimele versiuni ale binecunoscutelor Firefox, Internet Explorer, Chrome, Safari sau Opera, despre care spune că nu au ţinut pasul cu evoluţia Web-ului. Sigur, de la a vorbi şi până la a demonstra mai e cale lungă, însă afirmaţia lui curajoasă este cât se poate de normală. Până la urmă, trebuie să ne reţină atenţia cumva.

Se cunoşte faptul că co-fondatorii RockMelt sunt Eric Vishria şi Tim Howes, foştii top manageri din cadrul companiei Opsware, bază căreia a fost pusă de Andressen, care apoi a fost vândută în 2007 companiei Hewlett-Packard la o sumă de 1.6 miliarde dolari. Howes a lucrat anterior, împreună cu Andressen asupra browserului Netscape.

Marc Andreessen, Internet pioner, co-fondator al Netscape Communications, la expoziţia Web 2.0 Expo (San Francisco, SUA):

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.