RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

31.08.2009

Samsung confirmă crearea unui Smartphone OS pe bază de Linux

Samsung ne confirmă pentru a nu ştiu câta oară anul acesta ambiţia de a creşte şi, cine ştie, poate de a ajunge cel mai bun. După ce a lansat sau doar anunţat o mulţime de telefoane, acum lucrează şi pe partea de software. Samsung are de gând să construiască un sistem de operare pe care să-l instaleze pe propriile Smartphone-uri.

Samsung avea până acum doar sistemul de operare pentru telefoane simple. Singurul efort în direcţia telefoanelor inteligente a fost interfaţa TouchWiz. Viitorul sistem de operare creat de sud-coreeni, al cărui nume încă nu este cunoscut, va concura cu sisteme precum Windows Mobile, Android Symbian, sau mai noul Maemo 5 pe care Nokia l-a pus pe N900.

Acum nu ne rămâne decît să sperăm că sistemul celor de la Samsung va fi unul de succes şi va reprezenta o concurenţă pe masură.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.