RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

20.08.2009

«Kaspersky Labs» a prezentat noi produse pentru protecţia PC-urilor

«Kaspersky Labs» a prezentat noi produse de securitate pentru Home PC.

Principala inovaţie în Kaspersky Internet Security 2010 este apariţia tehnologiei «nisip» (Sandbox), care stă la baza funcţii speciale de «mediu sigur». Acest sistem vă permite să rulaţi programe sau deschide site-urile web suspecte, izolat într-un spaţiu virtual. Aplicaţiile care se rulează în «mediu sigur», nu dăunează sistemului de operare şi fişierelor: ele se adresează la copiile virtuale ale acestora.

În «Kaspersky Anti-Virus 2010» şi în pachetul Kaspersky Internet Security 2010 este pus în aplicare modul automat de lucru, selectândul programul nu va perturba utilizatorul cu nevoile suplimentare, şi va lua toate deciziile cele mai optime, înşuşi. Pentru iubitorii de jocuri, în produsele din anul 2010, s-a creat un profil special, care vă permite să dezactivaţi câteva funcţii, care pot interfera cu aplicaţiile fullscreen.

În plus, noi solutii software s-au îmbunătăţit şi extins, un set de unelte pentru a proteja datele sensibile. În produsele personale «Kaspersky Labs» versiunea 2010 este radical reconcepută interfaţa.

Vânzările în Rusia se vor începe pe 25 august, preţul recomandat de vânzare, cu amănuntul licenţei, cu posibilitatea de a instala pe doua calculatoare la nivel de 1 - 200 de ruble pentru «Kaspersky Anti-Virus», şi 600 ruble pentru «Kaspersky Internet Security».

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.