RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

30.08.2009

Telefonul «Verde» Samsung S7550 Blue Earth va apărea în vânzare în luna octombrie

Vânzările telefonului «Verde» Samsung S7550 Blue Earth vor începe în luna octombrie a acestui an, a anunţat producătorul sud-coreean, la o prezentare ce a avut loc în San Francisco (SUA) pe data de 26 august.

Aparatul a fost prezentat la expoziţia MWC ce a avut loc în februarie 2009. Atunci, Blue Earth, echipat cu panouri solare şi închis într-un carcas din material plastic care protejează mediul, părea doar un concept îndrăzneţ, care cu greu va ajunge în magazine. Cu toate acestea, compania Samsung, are în plan lansarea lui pe piaţă ca fiind un aparat produs în serie. Cu toate acestea, informaţii cu privire la preţul acestui model încă nu sunt facute publice.

Samsung S7550 Blue Earth echipat cu o camera de 3 megapixeli fără autofocus, modul Bluetooth, controler Wi-Fi, GPS-receptor, touch screen şi interfaţa de utilizator TouchWiz, optimizat pentru gestionarea cu degetele.

Amintesc faptul că, în portofoliul Samsung există încă câteva eco-telefoane: M560 Reclaim, S3030 Eco şi E200 Eco. Iar modelul Guru E1107 este echipat cu o baterie solară.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.