RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

27.08.2009

Booklet 3G: Primul netbook de la Nokia

Compania Nokia a anunţat despre lansarea şi intrarea pe piaţa netbook-urilor cu primul său computer ultraportabil, numit Booklet 3G.

Zvonurile că cel mai mare producător de telefoane mobile intenţionează sa lanseze un mini-notebook, au apărut încă în luna aprilie. În special, sa raportat că netbook-urile Nokia vor fi executate pe bază de procesor Intel şi vor fi disponibile în trimestrul al treilea.

La baza Booklet 3G este prevăzut un cip Atom Z530, cu o frecvenţă de 1,6 GHz şi platforma software "Windows". Ecranul are o diagonală de 10.1 Inci şi, aşa cum se menţionează, are o rezoluţie mai mare decât netbook-urile disponibile pe piaţa.

Booklet 3G este echipat cu un HDD care are o capacitate de 120 GB, un modul 3G/HSDPA pentru a lucra în reţelele mobile, controlere wireless Wi-Fi şi Bluetooth, webcam, card reader, interfaţa HDMI, trei porturi USB şi un receptor GPS cu suportul A-GPS. Susţinut în viaţă de baterie timp de 12 ore. Mini-computerul cântăreşte aproximativ 1,3 kg. Dimensiunile sale - 264х185х20 mm.

Informaţii complete despre caracteristicile tehnice ale Booklet 3G, costul şi data apariţiei pe piaţă, Nokia promite a le deschide pe 2 septembrie la conferinţa Nokia World.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.