RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

20.07.2009

Android are un LiveCD

Sistem de operare, pentru dispozitive mobile, de la Google - Android acum este posibil să o "pipăi" pe un PC obişnuit. Acest lucru a fost posibil datorită apariţiei versiune LiveCD.

Sistem de operare a fost portat de la EeePC 701 şi recompilat pentru posibilitatea de al rula pe o platforma x86. Acum, în special, pentru cei nerăbdător şi interesaţi în cele mai recente aparişii pe piaţa IT, au şansa de a vedea ceea ce este Android pe computerul propriu, în timp ce Acer, Asus, MSI şi alţi producători nu au pus la dispoziţie netbuook-uri cu sistema de la Google. Algoritmului este simplu: ai nevoie de a descărca fişierul ISO, înscrie-l pe CD sau DVD şi încarcă-l de pe disc. De instalat nimic nu trebuie, precum şi prevede un concept LiveCD. În plus, în sistem de operare poate fi rulat pe maşinile virtuale, VMware sau VirtualBox. "LiveAndroid" 0.2 este disponibil pentru download direct de pe serverele Google.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.