RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

26.07.2009

MontaVista - disponibilă la încărcarea de o secundă

Compania MontaVista Software intenţionează să prezinte la forum-ul Virtual Freescale Technology Forum un exemplu de Linux-aparat, timpul de pornire "la rece", care este de numai 1 secundă.

"Atingerea încărcării de o secundă de la momentul pornirei la rece pînă la posibilitatea de a funcţionării - aceasta este o atingere fenomenală în implimentarea sistemelor încorporate Linux, - a comentat cu privire la eveniment, James Ready, directorul tehnic al MontaVista. - Întotdeauna s-a crezut că solutiile de încorporare Linux nu vor fi capabile de a atinge un nivel similar de viteza si eficientă. Noi suntem fericit să devinim primul furnizor de soluţii Linux-încorporate, care a realizat şi a demonstrat un nivel de productivitate atît de mare."

Demonstraţia acestuia va avea loc pe baza unui dispozitiv hardware Freescale Semiconductor MPC5121e cu sistemul de operare MontaVista Linux Professional Edition încorporat. De la el a fost necesar pentru a atinge impactul vizual critic de date în timp real nu mai mult de 1 secundă de la o pornire "la rece". Inginerii de la MontaVista au atins acest obiectiv prin optimizarea kernel-ului sistemului de operare, atît cît şi a software-ului folosit de el.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.