RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

24.07.2009

Google Chrome primeşte accelerare 3D

Oficialii Google tocmai au anunţat că browser-ul Google Chrome va beneficia de un plug-in de accelerare 3D , care va oferi dezvoltatorilor un suport puternic pentru dezvoltarea de jocuri cu o grafică realistă şi complexă în cadrul unei interfeţe Web.

Suportul hardware 3D este atractiv nu doar pentru companiile producătoare de jocuri ci şi pentru toate cele care dezvoltă software-uri. Aplicaţiile web-based care se vor folosi de accelerarea 3D din Chrome vor fi orientate pe anumite nişe, cum ar fi cea de proiectare grafică asistată de calculator ( AutoCAD, spre exemplu), dar şi pe arii mai largi – generaliste.

Echipa O3D , desemnată să realizeze acest proiect, a comunicat că primul pas către intregrarea modului de accelerare grafică în Google Chrome este aproape gata. Durata de finalizare a proiectului rămâne încă învăluită în mister.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.