RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

13.07.2009

Lista partenerilor Google Chrome OS

Google Inc. deja lucrează cu mai multe companii pentru a crea dispozitive care vor funcţiona pe baza sistemul de operare, Chrome OS. Google a dat public o listă parţială a partenerilor care lucrează cu ei.

Lista include furnizori de computere precum Hewlett-Packard, Acer, Lenovo şi ASUSTeK Computer. Observatori nota lipsa corporaţiei Dell.

În plus, parteneri Google au devenit dezvoltatorii de chips-uri pentru telefoane mobile Qualcomm, Texas Instruments и Freescale Semiconductor. Şi din nou întrebarea: cel mai mare producător de cipuri Intel în lista de ce nu este observat ?

Google Chrome OS a fost deja menţionat ca principalul concurent al sistemelor de operare Microsoft Windows pe piaţă pentru netbook-uri, laptop-uri şi calculatoare desktop. Bazat pe Linux kernel - sistem de operare conceput în primul rând pentru utilizatorii de Internet activi. Primele livrăride netbook-uri cu noul sistem este de aşteptat, în a doua jumătate a anului 2010.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.