RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

16.07.2009

Îţi tremură mâna când filmezi? Acum acesta se rezolvă!



Adobe a încercat să rezolve problema clipurilor filmate de entuziaşti şi împreună cu o echipă de cercetători de la Universitatea din Wisconsin a creat o aplicaţie pentru prelucrarea filmelor. Ea combină modelarea 3D cu prelucrarea fiecărui cadru.

În principiu, aplicaţia foloseşte un alt program Adobe pentru a crea o proiecţie 3D de ansamblu a subiectului filmat şi apoi forţează fiecare cadru să se muleze pe acea proiecţie. Prelucrarea aceasta se poate face doar pe o secvenţă filmată dintr-o bucată şi va decupa o porţiune îngustă din marginea clipului. Filmul va avea astfel o rezoluţie puţin mai redusă, însă va fi fluent. Clipul de mai sus vă va convinge. Aplicaţia creată de Adobe va fi disponibilă în aproximativ doi ani. Trebuie spus că dacă acest proiect va fi de succes, atunci Adobe va avea multe de cîştigat.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.