RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

10.07.2009

Kaspersky Antivirus 6 pentru serverele Linux

Intr-un comunicat de presa emis zilele trecute Kaspersky Lab a anuntat ca a inceput testarea versiunii beta a Kaspersky Antivirus 6 pentru serverele Linux.

Principala amenintare par sa fie programele de tip malware, care se infiltreaza in sistemul Linux, fara sa atace o anumita tinta.

Programele malware pentru Linux au capacitatea de a se infiltra în sistem fără a ţinti o componentă sau aplicaţie anume din cadrul unei reţele eterogene, aşa cum se întâmplă în cazul staţiilor de lucru pe care operează Microsoft Windows.

Conform aceluiasi comunicat, cei de la Kaspersky ii invita pe toti doritorii sa testeze antivirusul descarcand-ul gratuit de aici. Kaspesky Antivirus 6.0 va fi disponibil pentru toate versiunile de Linux, dupa cum se arata in acelasi comunicat.

KAV pentru Linux File Server 6.0 este compatibil cu toate versiunile de Linux disponibile în format 32-bit şi 64-bit, precum Red Hat, Fedora, SUSE, openSUSE, Debian GNU şi Ubuntu. De asemenea, noul antivirus suportă Novell Open Enterprise Server 2 şi Novell NSS, facilitând migrarea utilizatorilor Novell NetWare la noul sistem de operare.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.