RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

19.07.2009

Netbook Acer cu două OS va apărea în august

În conformitate datelor resursei DigiTimes, în luna august, compania taiwaneză Acer va elibera netbook-uri cu două sisteme de operare.

Mini-laptop-ul va oferi platforma software Windows XP şi Google Android. In aprilie, presedintele Acer, Gianfranco Lanci a declarat că aceasta din urmă nu e chiar foarte potrivit ca opţiune pentru low-costul laptop-urilor, în timp ce în pereche cu Windows XP «Android» poate fi destul de viabil.

Mai târziu, sursele în reţea au pomenit despre venirea netbook-urilor Acer cu două sisteme de operare la bord, referindu-se la preşedintele Consiliului de administraţie Jay Ty Wang (JT Wang).

De producţia Mini-laptop-urilor se vor ocupa companile-OEM Taiwanese: Quanta Computer şi Compal Electronics. Costul netbook-urilor, puţin probabil, să fie mai mici decât a celor de analogie, cu un singur sistem de operare Windows XP: Dacă Google Android este gratuit, pentru platforma Microsoft dezvoltatorii de hardware trebuie să plătească.

De asemenea, se raportă, că dezvoltarea netbook-urilor administrate doar de «Android» se efectuiază în ASUS şi MSI, dar în acest an aceste computere este puţin probabil să apară.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.