RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

08.07.2009

Sase ani de "Second Life"

Analiştii de la Next Up Research au publicat un raport despre Linden Lab, deţinătorii lumii virtuale Second Life. Raportul se bazează pe date actualizate recent şi poate fi găsit pe SharesPost, un site dedicat publicării unor astfel de rapoarte, despre companiile importante din America. Raportul respectiv sapă adânc în inima Linden Lab şi se estimează o valoare a companiei in jurul a 658-700 de milioane de $.

Linden Lab se ţine pe picioare de mai bine de 10 ani si sărbătoreşte deja a şasea aniversare pentru Second Life. Ar fi interesant să studiem de aproape rapoartele analistilor de la Next Up Research, să vedem cum o duce Linden Lab conform informatiilor oferite de ei. În primul rând poate vă întrebaţi dacă mai foloseşte cineva Second Life. Răspunsul este da, conform statisticilor de pe site-ul acestora, 1 milion de utilizaatori s-au logat în ultima săptămână.

Conform numărului de minute petrecute săptămânal pe Second Life, se pare că acestia au învins o mulţime de MMORPG-uri populare, printre care şi World of Warcraft, Civilisation IV.

Mai jos este valoarea estimativă a Linden Lab, alături de Second Life.

Deci deşi s-ar părea că stă pe loc, Second Life este foarte activă “pe interior”, lumea preferând-o în ciuda MMORPG-urilor precum World of Warcraft.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.