RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

19.02.2010

Antivirus gratuit

Un antivirus gratuit este la fel de bun precum un antivirus comercial. Diferenta dintre un antivirus gratuit si un antivirus de plata consta in functii pe care unul le detine, iar celalalt nu. Aceste functii, din fericire, pot fi inlocuite cu aplicatii gratuite, foarte eficiente.

Am scris acest articol pentru a explica ce anume trebuie sa faci pentru a proteja calculatorul cu ajutorul solutiilor gratuite, asa ca hai sa incepem.

Prima data instalam un antivirus gratuit. Eu am capatat foarte multa incredere in AVG Free Antivirus, asa ca va recomand sa il folositi si voi in cazul in care nu detineti un astfel de program de securitate.

Dupa instalarea antivirusului, pentru a proteja calculatorul de Spyware, folosim un program in care avem incredere. Eu personal folosesc Spybot – Search & Destroy si sunt foarte multumit de eficienta acestuia. Pentru a descarca acest program, vizitati pagina oficiala a acestuia. Click Aici.

Si pentru a proteja calculatorul de atacurile provenite din retea sau internet, apelam la un expert. Si ce firewall gratuit mai bun decat ZoneAlarm cunosti?!? Pentru mai multe detalii despre ZoneAlarm Free Firewall, Click aici.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.