RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

05.02.2010

Un nou telefon de la Nokia, seria C

Compania finlandeza este pe cale sa lanseze un nou telefon GSM, cu specificatii care-l apropie foarte mult de fratii sai mai mari precum cei din seria “N” sau "E", dar care mai mult ca sigur ca va veni la un pret mult mai mic decat al acestora.

Nokia C5 va face parte dintr-o noua categorie de telefoane inteligente (smartphone) adresate segmentului de mijloc, si spunem aceasta pentru ca vom regasi pe acest model o camera de 3,2 megapixeli, un display de 2,2 inci, GPS si modul Radio FM.

Memoria sa interna este destul de mica, de 50 de MB insa exista bineinteles un slot MicroSD care poate mari capacitatea de stocare foarte mult.

Ce este si mai interesant este ca acest model C5 va avea si sistem de operare propriu, Symbian S60V3 FP2, insa din pacate detalii legate de pret nu sunt inca prezentate.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.